- MagnExpress® Forte

MagnExpress® Forte

MagnExpress® Forte citrom ízű étrend kiegészítő granulátum

A magyar tulajdonú VitaPlus Kft. által forgalmazott MagnExpress® Forte termék nyerte a világhírű genfi Vitafoods kiállítás "Az év legjobb új terméke" nagydíját.

A Vitafoods, amelyet az idén május 14-16. között rendeztek meg, a világ legnagyobb és legrangosabb étrend-kiegészítő kiállítása. Az eseményen, immár tizenhat éve, öt kontinens legjelentősebb cégei vesznek részt és mutatják be, valamint versenyeztetik termékeiket. A MagnExpress® Forte nagy dózisú, víztisztán oldódó ivó granulátum, amelyet nemzetközi szakmai zsűri választott meg az év legjobb új termékének.

A kiállítás története során magyar tulajdonú cég még soha nem részesült ilyen rangos elismerésben. A VitaPlus Kft. több mint 500 résztvevőt felvonultató fórumon érte el sikerét és öregbítette hazánk hírnevét.


A normál izomműködés fenntartásához

A MagnExpress® Forte étrend kiegészítő granulátum magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz.

A magnézium elengedhetetlenül fontos szerepet tölt be a normális izomműködés során, így a szívizom épségéért különösképp felelős elem. Valamint közvetlenül hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

Miután a magnézium a sejtanyagcserében szervesen részt vesz, így a szellemi és fizikai állapot közvetlen támogatója is egyúttal.

 

A magnézium szerepet játszik:

·         Idegek és izmok működésében

·         Fehérje-, zsír-, szénhidrát-anyagcserében

·         Szív- és érrendszer működésében

·         Csontok felépítésében

 

A MagnExpress® Forte granulátum magas magnéziumtartalmának és víztiszta oldódásának köszönhetően egyszerre kínál hatékony és finom megoldást a magnéziumpótlásra. Már egyetlen adag 100%-ban képes fedezni egy felnőtt ember átlagos napi magnézium szükségletét.

A B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását.


vitamin- és ásványianyag-tartalom

1 tasakban

RDA*

magnézium

375 mg

100,0%

B6-vitamin

1,4 mg

100,0%

*RDA = felnőtteknek ajánlott napi mennyiség

 

 

Hatóanyag:

magnézium-karbonát, B6-vitamin

Kiszerelés:

20 tasak egy dobozban

Minőségét megőrzi:

ld a csomagoláson

Forgalmazó:

InnoPharm Kft, 1037 Budapest, Hungary